HT PRVA LIGA: Rijeka – Šibenik, početne postave

Rijeka će u sklopu 19. kola HT Prve lige od 17:05 na Rujevici odmjeriti snage sa Šibenikom. Obje momčad su ranije ove sezone u međusobnim susretima upisale po pobjedu. Dok je Rijeka na Rujevici slavila s 2:1, Šibenik je na Šubićevcu bio bolji rezultatom 2:0.

Domaćini u današnjem ogledu na raspolaganju nemaju suspendiranog Capana i ozlijeđene Nwolokora i Velkovskog dok su gosti iz istog razloga bez usluga Ampema.

Trener Rijeke Simon Rožman je u najavi utakmice izjavio: “Najbolji lijek za poraz je nova pobjeda. Šibenik je dobro krenuo u nastavk prvenstva, ima dobro organiziranu ekipu. Mi ipak najviše razmišljamo o sebi.”

Strateg Šibenika Krunoslav Rendulić ja pak rekao: “U Rijeku idemo kao i svaku utakmicu do sada, po pobjedu. Naravno da neće biti lako. Rijeka je dobra ekipa, puna jako kvalitetnih pojedinaca, igraju doma i sigurno će tražiti iskupljenje nakon poraza od Gorice. Mi imamo svoju računicu i idemo kao i svaku utakmicu s razmišljanjem o pobjedi. Nema razloga da tu bilo što mijenjamo.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Ivan Mihalj (Velika Gorica) i Ivana Martinčić (Koprivnica) dok će u VAR sobi biti Goran Gabrilo (Split) i Ivica Modrić (Zagreb). Delegat susreta je Lino Roša (Vodnjan), a za kontrolu sudaca je zadužen Bruno Marić (Daruvar).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj