HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Osijek, početne postave

U odgođenom susretu 9. kola HT Prve lige Istra 1961 od 17 sati na Aldo Drosini u Puli dočekuje Osijek. Domaćini su trenutno na začelju prvenstvene ljestvice sa osam osvojenih bodova nakon deset odigranih utakmica dok su gosti zabilježili susret više te su s 23 boda prvi pratitelji vodećeg Dinama.

Zeleno-žuti za današnji susret ne mogu računati na ozlijeđene Majkića i Sanea dok kod Bijelo-plavih iz istih razloga nema Grezde i Jugovića, a od zaraze koronavirusom se oporavljaju Bočkaj, Lopa, Grgić, Caro, Talys, Mišković i Ljubić.

Trener Istre 1961 Fausto Budicin je u najavi dvoboja rekao: “Dolazi nam momčad koja kandidira za prvo mjesto. Znamo da su puni motiva i elana, te da će htjeti prekinuti negativnu tradiciju koju imaju u Puli. Što se nas tiče, želimo biti bolji od Osijeka na planu ne samo motivacije, nego i energije.

Njegov kolega na suparničkoj klupi Nenad Bjelica je dodao: “Nema nikakve dvojbe da ćemo i u Puli biti na maksimumu što se tiče ozbiljnosti i zalaganja. To smo jednostavno dužni napraviti, vidjet ćemo u kojem sastavu, no uvijek imamo istu ideju – osvojiti tri boda.”

Glavni sudac utakmice je Goran Pečarič iz Zagreba kojem će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Anto Marić (Zagreb) i Marko Matoc (Zaprešić). Za VAR su zaduženi Goran Gabrilo (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegat susreta je Damir Stipković iz Zagreba, a suce će kontrolirati Bruno Marić iz Daruvara.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj