Hrvatska tvrtka Q Software partner na projektu Times Expert Traveler

Q Software

Hrvatska tvrtka Q Software, koja je nedavno proglašena za treću najbrže rastuću tehnološku tvrtka u Središnjoj Europi, odabrana je kao partner na projektu Times Expert Traveler izdavačke kuće News UK.

News UK vodeća je britanska izdavačka kuća, a njihov portfelj uključuje online i tisak izdanja novina The Times, The Sun i The Sunday Times. The Times, brand na čijem je projektu Q partner, najtiražnija je britanska dnevna novina već preko 200 godina.

Riječ je o internetskoj stranici na kojoj korisnici mogu unijeti osobne preferencije te tako kreirati jedinstven odmor ili putovanje iz snova.

“Cjelokupni web portal je naš proizvod, a nudi ponudu specifičnih putovanja koje je teško ili katkad nemoguće samostalno organizirati. Primjerice, ako je riječ o luksuznom krstarenju za ljubitelje knjiga, The Times će iskoristiti sve svoje resurse da ponudi jedinstvenu mogućnost sudjelovanja više poznatih autora koji bi na tom krstarenju držali predavanja, promovirali knjige, vodili debate i odgovarali na pitanja fanova“, pojašnjava Filip Ljubić, jedan od osnivača tvrtke.

“Iako su The Times britanske novine, ovo je veliki globalni projekt, jer odmori koji se mogu rezervirati putem Times Expert Travelera pokrivaju sve destinacije od Arktika do Antartike pa tako, primjerice, gledanje Aurore Borealis s jahte može rezervirati bilo koji posjetitelj iz bilo koje zemlje u svijetu. Zato je u izradi platforme, atraktivan i inteligentan dizajn bio ključan, a tu su naši hrvatski dizajneri u Q-u također odradili vrhunski posao“, dodao je Ljubić.

Filip Ljubić, jedan od osnivača tvrtke Q Software

Komentiraj