HRVATSKA NEMA PRAVO NA KIKS Imperativ pobjede protiv Norvežana (20.30)

hina

Dan odmora dobro je došao hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji nakon teško izborene pobjede protiv Bjelorusije, no taj je ogled već zaboravljen jer večeras ih očekuje novi i još teži ispit. U 20.30 na rasporedu je susret s Norveškom, izvještava HRT

Izabranicima Line Červara, među kojima je ponovno Mirko Alilović umjesto Ivana Pešića, pobjeda je imperativ žele li se plasirati u polufinale. Do nje će biti iznimno teško doći jer suparnik je taj koji ima ulogu favorita iz mnogo razloga.

Uigrani su, jedna disciplinirana ekipa, ekipa koja zna što hoće i jednim glavnim igračem i dva krila koja su izvanredna i to im se mora reći i u obrani su dobri, rekao je Červar.

S izbornikom se slaže i Jakov Gojun, a ujedno smatra da se ključ uspjeha osim na terenu krije i na tribinama. Nezgodna reprezentacija, od kontre, polukontre, svi su bombarderi, ali ponavljam − igramo kući, to ne smijemo zaboraviti. Želio bih da dvorana bude puna, da nam ljudi daju vjetar u leđa, a mi ćemo se svojom borbom odužiti, istaknuo je Gojun.

Uz respekt prema protivniku izbornik Červar uvjeren je da Hrvatska ima recept za pobjedu. Mislim da im se možemo suprotstaviti, da imamo materijala, no moramo biti uvjereni u svoju snagu i to pretočiti na igralište, zaključio je Červar.

Komentiraj