Honda je neke američke modele stavila pred terenski izazov

Screenshot YouTube

Američka podružnica tvrtke Honda je neke modele stavila pred terenski izazov. Kompanija je ponosna na svoje patentirane sustave za lakšu kontrolu vožnje i sigurnost, koji se svake godine usavršavaju i ugrađuju u serije automobila. Honda HR-V za američko tržište je opremljena pogonom na sva četiri kotača, kojim upravlja Inteligentni sustav kontrole (Intelligent Control System).

Velika automobilska tvrtka za svaku pojedinu svjetsku regiju proizvodi i posebne modele, ovisno o zahtjevima tržišta. Neke serije vozila su prihvaćene na globalnoj razini i dolaze u malo promijenjenim varijacijama.

Pandemija koronavirusa je zaustavila održavanje brojnih poznatih izložbi automobila, promijenila kalendar ili otkazala motosport natjecanja, a tvornice su tek nedavno počele s proizvodnjom dijelova, motora.

Ove godine tržištima će dominirati manje popularne serije poznatih modela, neke kompanije su odlučile na tržište izaći samo sa crossover modelima. Dogodio se i pozitivan pomak pa su mali hibridni ili u potpunosti električni automobili dosegli zasluženu popularnost na razini u kojoj dominiraju serije s ugledom od više desetljeća.

Kratki zastoj autoindustrije će onima, koji su željeli određeni model, možda olakšati kupnju i ponuditi veći izbor uz manje izdatke.

Komentiraj