facebook.com

Hladno Pivo, Vojko V, High5 i Lika Kolorado prva imena Pine festivala u Samoboru

Grad Samobor dobiva novi open air festival.

Dvodnevni Pine fest održat će se 14. i 15. lipnja ove godine, a prva glazbena imena novog urbanog festivala, koji će se održati u parku ispred Centra za mlade Bunker, su Hladno Pivo, Vojko V, High5 i Lika Kolorado.

Jedan od najboljih rock bendova, Hladno Pivo, u Samoboru će predstaviti presjek najvećih hitova iz bogate karijere duge čak 30 godina, koju su uspješno proslavili dvodnevnim koncertom u rasprodanom Domu sportova.

Vojko V je definitivno najtraženije ime u ovoj i prošloj godini, te gotovo da nema festivala na kojem neće ili nije nastupio. Nekoliko nominacija za Porin, dvije Rock&Off nagrade, rasprodan Dom sportova i milijunski pregledi na YouTubeu opravdavaju status kakav trenutno ima kod publike, ali i kritike.

Među prvim imenima Pine festa su i zagrebački High5, koji je na posljednjem festivalu Drito iz Tvornice ponovno dokazao da su jedni od najboljih live hip hop sastava. Uz Hladno pivo, Vojka V i High5, Pine festival će predstaviti i mlade indie snage čije ime ćete rado zaurlati, Lika Kolorado.

Ulaz na festival je besplatan, a osim bogatog koncertnog programa uskoro će biti predstavljeni i dodatni sadržaji.

Komentiraj