Hellas Verona potvrdila transfer Ivora Pandura

Talijanski prvoligaš Hellas Verona potvrdio je transfer vratara Rijeke Ivora Pandura koji je s novim klubom potpisao suradnju do ljeta 2025. godine.

20-godišnjak je prema pisanju index.hr napustio Rujevicu za odštetu od dva milijuna eura te 25% od eventualnog budućeg transfera.

– “U jednu ruku sam presretan jer je to novi korak u mom životu. S druge strane žao mi je što napuštam Rijeku jer to je klub u kojem sam odmalena i za koji navijam. Rijeka je klub i moj grad, tu se osjećam najljepše i jednog dana ću se vratiti.”, izjavio je Pandur za službene stranice Rijeke.

Mladi vratar će u članu Serie A raditi s hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem kojem je pomoćnik bivši igrač Rijeke Stjepan Ostojić, a trebao bi biti zamjena 29-godišnjem talijanskom golmanu Marcu Silvestriju koji je u klub pristigao prije tri godine iz Leedsa.

Pandur je u dresu prve momčadi Rijeke upisao 24 nastupa od čega 20 u Prvoj HNL, a poziciju prvog vratara je preuzeo prošle sezone nakon ozljede Andreja Prskala te je više nije ispuštao.

Talentirani golman je bio član U15, U17 i U19 selekcija hrvatske nogometne reprezentacije, a za posljednju je zabilježio šest nastupa.

Komentiraj