HDZ: “Udari, slaži i bježi – to je Bernardić”

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) u srijedu je na svom službenom Facebook profilu reagirala na sustavno prozivanje premijera Andreja Plenkovića od strane oporbe na čelu s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem zbog odbijanja odlaska u samoizolaciju nakon druženja s tenisačima na turniru u Zadru, među kojima je bio i Novak Đoković koji je pozitivan na koronavirus.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“I dok svakodnevno slušamo nadriliječnike iz RESTART koalicije koji ignoriraju ili čak omalovažavaju epidemiološku struku oko definicije bliskog kontakta u vezi s #COVID19, vrijedi pogledati kako se u SDP-u ponašaju i koliko uporno „lider opozicije“ Davor Bernardić krši propisane mjere. Sami redovito krše sva pravila, a poslali bi premijera u samoizolaciju u cilju ponovnog bijega od TV sučeljavanja. Udari, slaži i bježi – to je Bernardić!

Jednako kao što se SDP danas ruga stručnom stajalištu epidemiologa, tako je i Bernardić „najavljivao“ da će Hrvatska u nekoliko tjedana dobiti novih 400.000 nezaposlenih. No nema ih, i to zahvaljujući mjerama naše #VladaRH koja je izdvojila 6 milijardi kuna za plaće za više od pola milijuna radnika u privatnom sektoru. Također, Hrvatska je i dalje među tri države Europske unije s najmanjim brojem oboljelih na milijun stanovnika, što nas svrstava u red zemalja koje se najuspješnije bore protiv zaraze”, napisali su uz fotografije predsjednika SDP-a prilikom rukovanja s građanima.

SDP – LICEMJERJE VAM JE IME!I dok svakodnevno slušamo nadriliječnike iz RESTART koalicije koji ignoriraju ili čak…

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on Wednesday, June 24, 2020

Komentiraj