Halle Berry poručila slavnom redatelju “Poljubi me u moje crno dupe”

Redatelj Bryan Singer nije snimio ni jedan film otkako je 2018. godine dobio otkaz na snimanju filma „Bohemian Rhapsody“.  Tada se počelo pisati o njegovom neodgovornom ponašanju na snimanjima filmova kada bi nestao na nekoliko dana pa se opet vratio, a u isto vrijeme pojavile su se optužbe protiv njega za seksualno napastovanje nekloliko mladića. Ovih dana oobjavljena je knjga glumca Alana Cumminga „Baggage: Tales from a Fully Packed Life“ u kojoj on razotkriva detalje sa snimanja filma „X-Men 2“ iz 2003. godine. Osim što je Singer režirao film a Cumming imao sporednu ulogu, jednu od glavnih uloga dobila je Halle Berry.

U svojoj knjizi Cumming piše kako je tijekom snimanja filma „X-Men 2“ Singer neprestao uzimao tablete protiv bolova te da je glumačka ekipa bila zabrinuta za njegovo ponašanje, česte promjene raspoloženja, ispade bijesa i nestajanja sa snimanja filma na nekoliko sati. U jednom su se trenutku on, Halle Berry i ostali glumci – Hugh Jackman, Patrick Stewart, James Marsden i Famke Janssen – povukli kako bi razgovarali o Singerovom ponašanju. Pri tome je Berry govorila o ljudima koje poznaje a koji imaju slične probleme. Na to im je Singer došao i rekao „Vi ste puni j…… govana“ dodajući „Trebate biti sretni što radite sa mnom“.

Na to mu je Halle Berry rekla „Dovoljno smo čuli. Možeš me poljubiti u moje crno dupe“. Nakon toga, glumcima je bilo rečeno da moraju prijeći preko toga.

Halle Berry je i prije govorila kako je sa Singerom bila u lošim odnosima tijekom snimanja filma. „Ušla sam u nekoliko sukoba s njim, bila sam toliko frustrirana da mi je izletjelo nekoliko psovki. Istovremeno, suosjećam s ljudima koji se bore s nekim stvarima, a Bryan se borio“.

Komentiraj