Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u ponejdeljak navečer odgovorio je HDZ-ovom saborskom zastupniku Petru Škoriću, koji je Grmoju prozvao jer ‘štiti Maju Sever’, novinarku ukinute HRT-ove emisije Hrvatska uživo.

“Vidim da me proziva Petar Škorić iz HDZ-a jer sam reagirao protiv ukidanja emisije Hrvatska uživo. Po njemu, Maja Sever je navodno SDP-ov propagandist, a ta mu je pretpostavka dovoljna za sud o cijeloj emisiji koja je obrađivala mnoge teme od socijale do problema osoba sa invaliditetom. Zanimljivo…

Još je zanimljivije da Petra Škorića nigdje nije bilo kada se ukidalo emisiju desnog novinara Dujmovića jer je ugostio nekoliko osoba koje nisu po volji premijera?!
Podsjećam da je Most i tada oštro reagirao, protiveći se smjenama osoba koje nisu na liniji Andreja Plenkovića.

Ipak, kada govorimo o g. Škoriću moramo imati na umu da je njemu jako teško shvatiti da postoji opcija koja želi javni servis koji neće biti u službi vladajućih, tj. u službi partije, bilo one plave, bilo crvene. A najžalosnije je što vašu partijsku propagandu moraju plaćati hrvatski građani.

Isto kao što će građani Splita nakon današnje odluke Gradskog vijeća o povećanju prireza plaćati PR Škorića i Opare, jer Škoriću niste trebali uzeti od građana da bi im navodno vratili kroz besplatne udžbenike. Za udžbenike bi bilo dovoljno da ste skromnije budžetirali svoje reprezentacije i reorganizirali rad Gradske uprave i ukinuli naknade za sva upravna vijeća, nadzorne odbore i naknade za gradske vijećnike. Tada ne bi bilo potrebe ni za malim povećanjem nameta, a kamoli za ovako nakaradnim sjedanjem na leđa građana Splita. Ali to vam nije palo na pamet.

Najlakše je gulit građane i pričat o hrvatstvu. Tu ste se vi iz HDZ-a izvježbali”, napisao je Grmoja.

Vidim da me proziva Petar Škorić iz HDZ-a jer sam reagirao protiv ukidanja emisije Hrvatska uživo. Po njemu, Maja Sever…

Posted by Nikola Grmoja on 11. rujna 2017

Komentiraj