Grace Jones odbila je ulogu u novom filmu o Jamesu Bondu

Cary Fukunaga, redatelj novog filma iz James Bond franšize nazvanog „No Time to Die“, potvrdio je kako je nastojao privoliti pjevačicu Grace Jones da prihvati ulogu u tom filmu. Ona je 1985. godine glumila u filmu „Pogled na ubojstvo“ (A View to a Kill) kada je Jamesa Bonda glumio Roger Moore. Grace Jones je tada glumila suradnicu glavnog negativca Maxa Zorina (Christopher Walken) koja se zaljubljuje u Jamesa Bonda, nakon čega navodno pogiba u eksploziji.  Fukunaga je potvrdio da je pred početak snimanja filma „No Time to Die“ proveo neko vrijeme s Grace Jones u njezinoj rodnoj Jamajci, ali nije rekao je li želio da ona ponovi istu ulogu koju je imala  u filmu od prije 34 godine.

„Plivao sam i ronio s Grace Jones u moru ispred kuće Iana Fleminga i tada sam je nastojao pridobiti na prihvaćanje uloge u filmu“, izjavio je Fukunaga za Total Film. Ova izjava nadovezuje se na događaje iz srpnja kada se pisalo kako je Grace Jones došla na snimanje filma zbog scene s Danielom Craigom. Međutim, ona je navodno bila šokirana kada je vidjela da bi imala samo par rečenica u filmu te je iznenada napustila snimanje. Odgovor njezinog glasnovornika na te tvrdnje bio je – „bez komentara“. Glasine kako je Grace Jones doista bila na snimanju filma bile su pojačane njezinom objavom fotografije s Jamajke na Instagramu, u vrijeme kada se tamo snimao film „No Time to Die“. Uz fotografiju, ona je napisala „Uskoro stižu uzbudljive vijesti“.

Iako najpoznatija kao pjevačica i supermodel, Grace Jones glumila je s Eddijem Murphyjem u filmu „Bumerang“ i sa Arnoldom Schwarzeneggerom u filmu „Conan razarač“.

Komentiraj