Finale Gourmet priče Opatijske rivijere

Turistička zajednica grada Opatija

Gourmet priča Opatijske rivijere u lipnju predstavlja najbolje od tradicionalne i moderne kuhinje brojnih restorana, konoba i oštarija s područja Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage i Ičića. 

Finale ovogodišnjeg događanja je Music, arts & gastronomy festival Voloskana koji će se održati u subotu 15. lipnja te ispuniti ovo ribarsko mjesto glazbom, umjetnošću i odličnom gastronomskom ponudom. Program će se paralelno odvijati na brojnim vološćanskim lokacijama – na placi će se održati izložba atelijera Mala soba, projekcija art filma te nastup Vedran Ružić Jazz Trija, na Velom mulu će glazbu puštati DJ-i San Suono, Super Sayian te Alisa Kukić-Stanić, a održat će se i projekcija grafičkog video-dizajna i izložba slika i fotografija.

Mali mul ugostit će nastup Katarina Jurić Dua i izložbu slika, instalacija i fotografija, Puntica nastupe žonglera i umjetničke instalacije, dok će središnja gastronomska ponuda biti na parkiralištu vaterpolskog platoa, a u Mandraću će se postaviti izložba slika Claudia Franka.

Gourmet priča Opatijske rivijere traje do 16. lipnja.

Komentiraj