GLAVAŠEVIĆ “Muka mi je”

HINA

Saborski zastupnik, bivši član SDP-a, Bojan Glavašević komentirao je izjavu ministra branitelja Tome Medveda, koji je rekao da osuđuje napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, piše N1.

“Medved ništa nije osuđivao kad je njegova družina napala mene ispred Ministarstva u kojemu danas sjedi. Ni on, ni Plenković, ni Jandroković nisu pozivali na razum kad smo Fred Matić i ja godinu dana bili pod policijskom zaštitom zbog Tome Medveda i njegovih frendova iz šatora”, napisao je Glavašević na Twitteru, podsjećajući na prosvjed u šatoru ispred Ministarstva branitelja u kojem je sudjelovao i aktualni ministar branitelja.

“Jandroković redovito odbija štititi dostojanstvo zastupnika koji su izloženi uvredama jer, citiram: ‘Svi vrijeđaju, kolega’. Plenković je šutio dok su Brkićevi i Karamarkovi ljudi na isti način na koji sada ruše njega rušili Milanovićevu vladu, gazeći pritom naše dostojanstvo”, podsjetio je također saborski zastupnik i bivši član SDP-a.

“Monopolizacija domoljublja im se svima sada obija o glavu.U tome, osim poetske pravde, nema ama baš ništa dobro ni za koga. Jer Hrvatska je zemlja u kojoj zastupnike napadaju na ulici i u kojoj paraobavještajno podzemlje pokušava rušiti Vladu. Ovo drugo se još zove i državni udar”; upozorio je Glavašević.

“Muka mi je od toga jer za ovakvu državu naši najmiliji nisu umirali. I ne planiram to gledati ne čineći ništa. A ne bi trebao ni nitko kome je do Hrvatske stalo”; zaključio je.

Komentiraj