Gigi Hadid progovorila o obiteljskom nasljeđu, životu i roditeljstvu

Screenshot YouTube

Gigi Hadid je u intervjuu objavljenom ovaj tjedan otkrila pojedinosti iz trudnoće, obiteljskog života i načina odgoja kćeri Khai, piše yahoo.com.

Poznata američka manekenka i glazbenik Zayn Malik su krajem rujna prošle godine javno objavili da su dobili kći. Hadid je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gdje je otkrila kako joj roditeljstvo ne predstavlja problem te uživa u krugu obitelji i prijatelja. Nedavno je ponovno objavila prošlogodišnju fotografiju iz vremena trudnoće i ponovno potvrdila kako joj je kći najveća radost u životu.

Mediji su u intervjuu posebno istaknuli njena razmišljanja o multietničkom nasljeđu njene obitelji. Manekenka je otkrila kako ona i Malik “razmišljaju i pričaju mnogo o toj temi te im je to vrlo važno”. Hadid ističe kako su to oni prvo “iskusili u ranoj fazi svoje veze” te će to iskustvo pokušati prenijeti na svoju kći.

Žele da Khai odrasta “ponosna na svoje podrijetlo”, dok bi  rasprave o takvim temama u budućnosti trebale biti spontane, bez prevelikog roditeljskog uplitanja. 

Komentiraj