FOTO: Pronađeno preko 10 kilograma marihuane i improvizirani laboratoriji

Vukovarsko-srijemska policija otkrila je na šarengradskom i iločkom području dva improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane i zaplijenila preko 10 kilograma te droge pronađene kod 25-godišnjaka iz Šarengrada i 31-godišnjaka iz Iloka.

Iz policije navode kako je u večernjim satima 11. studenog u Iloku zatečen 25-godišnjak iz Šarengrada koji je vozio automobil vukovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem droga i bez vozačke dozvole. Kod njega je tada pronađeno 24 grama marihuane.

U pretrazi njegova doma i drugih prostorija koje koristi policija je uz pomoć službenog psa pronašla skrivenu prostoriju u koju se ulazi kroz ormar, a u kojoj se nalazio improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane u kojoj nisu pronađene biljke.

No, kod 31-godišnjaka iz Iloka pronađeno je 26 staklenki s marihuanom teških 11,8 kilograma, plastična vrećica s dijelovima biljke canabis težine 194 grama, plastična posuda sa 624 grama marihuane te vrećica sjemenki canabisa.

Također, u podrumskoj prostoriji je pronađen improvizirani laboratorij za kontrolirani uzgoj marihuane te tri posude s biljkama.

Protiv 25-godišnjaka i 31-godišnjaka policija će podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Komentiraj