Dario Lepoglavec

FOTO: VIDEO: Grupa ‘Pravila igre’ otvorila koncertnu turneju

Sinoć je u osječkom Cinestaru održan spektakularan, prvi koncert grupe ‘Pravila igre’ na turneji po Hrvatskoj.

Pozitivna atmosfera, zabave i iznenađenja nije nedostajalo. Definitivno, ovo je nešto nikad viđeno na našim prostorima. Prepuna dvorana, maštovita produkcija i specijalni efekti oduševili su prisutne. Publika je imala priliku uživati u live 3D koncertnom nastupu koji je nadmašio očekivano.

Moderan i urban zvuk hitova poput, “Nebo na mojoj strani“, “Kako nam stvari stoje“, “Zagrli me“, “Muška suza“, “Još si sve u meni“, “Ime ljubavi“ su odzvanjali kinodvoranom.

“Teško je pronaći riječi kada vas publika isprati s takvim ovacijama. Srca su nam velika kao kuća. Ovo je bio definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji koncert u našoj karijeri. Hvala vam dragi naši Slavonci što ste pjevali s nama i što ste nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće”, rekli su momci iz grupe.

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske. Nakon Osijeka slijede redom: Rijeka, Split, Varaždin i na kraju Zagreb. Veljača je mjesec zaljubljenih, a ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer uz emotivan događaj.

Komentiraj