Proučite tko dolazi u lagunu Stella Maris

facebook.com

Najjači Sea Star do sada svoje će ovogodišnje adute publici predstaviti kroz nekoliko valova u sljedećim tjednima, od kojih prvi danas donosi line up predvođen s dva giganta svjetske elektronske scene.

Svoje nastupe u laguni Stella Maris potvrdili su čovjek koji je stvarao glazbenu povijest, trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a, te jedan od otaca techno pokreta, veliki i neponovljivi Sven Väth. S njim stiže i apsolutna liderica modernog elektronskog zvuka, karizmatična i jedinstvena Nina Kraviz.

Nina je prethodne dvije godine obilježila EXIT festival, puštajući glazbu u najprestižnijem slotu zatvaranja legendarne Dance Arene tijekom kojeg joj desetine tisuća ljudi nije dopuštalo da siđe s pozornice pozivajući je na bis.

Jednako uzbudljivo će biti i sutradan na susjednoj Nautilus Areni gdje će amfiteatar u kojem se odigravaju ATP turniri napunit selekcija inozemnih i domaćih vedeta. Ultimativna zvijezda večeri je Enrico Sangiuliano, najprodavaniji techno izvođač na Beatportu 2016. godine, koji je otad krenuo strelovito i danas se uz Alicantea smatra jednim od predvodnika nove generacije techno headlinera. S njim dolazi i zagrebački mag Petar Dundov te nova generacija domaćih zvijezda u kojoj su splitski wunderkind DJ Jock, šibenska zvijezda u usponu Lawrence Klein i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique.

Predstavljanje ovogodišnjeg line upa Sea Stara odvijat će se kroz niz žanrovski šarolikih etapa tempiranih do kraja veljače.

Svoje treće izdanje Sea Star će doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. godine u predivnoj laguni Stella Maris čijih je više od 80 tisuća posjetitelja i brojna velika glazbena imena već postavilo festival među najvažnije na Mediteranu.

Dodajmo kako na festival dolazi Ilario Alicante, koji je proglašen za najboljeg techno DJ-a prošle godine.

Komentiraj