Opet imamo priliku uživati u čarobnim umijećima na ledu sestara Ane i Else te Olafa, likova iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena ‘Snježno kraljevstvo’.

Disney na ledu nam nakon dvije godine donosi novu predstavu ‘Čarobna kraljevstva’, četiri Disneyjeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Hrvatsku 8., 9., i 10. prosinca.

‘Čarobna kraljevstva’ predstavljaju omiljene likove iz Disney/Pixar Automobila, Male sirene, Disney/Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mickey Mouseom, Minnie Mouse, Paškom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvijezde Disneyjevog filma ‘Snježno kraljevstvo’.

Predstava ‘Disney na ledu–Čarobna kraljevstva’ održat će se u Areni Zagreb u sljedećim terminima:

– Petak (8. prosinca) u 19 sati
– Subota (9. prosinca) u 11, 15 i 19 sati
– Nedjelja (10. prosinca) u 11, 15 i 19 sati

Publika će zakoračiti u fantastični zimski svijet Arendella zajedno s princezama Anom, djevojkom velikog srca, koja kreće na epsko putovanje sa smiješnim Snješkom Olafom i robusnim brđaninom Kristoffom kako bi pronašla svoju sestru Elsu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendell i okovale ga vječnom zimom.

“Naše stvaranje Arendella i vizualna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformiraju pozornicu iz ljeta u zimu. Iako djeluje veoma očito da se Snježno kraljevstvo uklapa u okružje ledene površine, Disney na ledu dodirnut će osjećaje publike svojim inovativnim elementima i najboljim svjetskim klizačkim umijećem“ otkrila je producentica Nicole Feld.

“Čarobna kraljevstva’ povezuje tradicionalne i suvremene Disneyeve priče. Publika će biti oduševljena Kurblom Bistrom u kojoj će se susresti s nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Gledat ćemo likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena i Disney/Pixar Priče o igračkama 3 i otkriti priču punu akcije, čarolije i nezaboravnih likova iz Snježnog kraljevstva”, najavio je producent Kenneth Feld.

Kako bi stvorili ‘Čarobna kraljevstva’, dvojac otac–kćerka okupio je talentiran i nevjerojatno kreativan tim koji se sastoji od redatelja Jaya Smitha, Patty Vincent (rediteljice točki Priča o igračkama 3 i Snježno kraljevstvo), scenarista Jerryija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice nagrade Emmy – Sarah Kawahare, Cindy Stuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Snježnog kraljevstva), kostimografkinje Cynthiae Nordstorm, Scotta Lanea (kostimografa točke Priča o igračkama), kostimografa točke Snježno kraljevstvo, nominiranog za nagradu Emmy – Gregoryja A. Popyluka, dizajnera svijetla Petera Morsea, dizajnera svijetla točke Priče o igračkama 3 – Alexa Reardona, dizajnera svijetla točke ‘Snježno kraljevstvo’ – Sama Dotyja i scenografa Jeremyja Railtona.

Ulaznice za spektakl u Areni Zagreb puštene su u prodaju i mogu se kupiti putem sustava Eventim te na web stranicama (www.eventim.hr i www.disneyonice.com.hr). Informacije o prodaji grupnih ulaznica možete dobiti na telefon: +385 (0)1 2395750 ili na [email protected]

www.disneyonice.com.hr
www.facebook.com/DisneyOnIce

Komentiraj