Dani vjenčanja

FOTO: Varaždinske dizajnerice dokazale kreativnost na ‘Danima vjenčanja’

Varaždinske dizajnerice su na modnoj reviji ‘Dani vjenčanja’ u trgovačkom centru Lumini dokazale kako na jedinstven način spajaju kreativnost i majstorstvo izrade.

Osim vjenčanica na eventu su predstavljene kolekcije za proljeće te za najsvečanije prigode.

Atelijer Kookabee modne dizajnerice Melite Kukec mladenku odijeva u najfinije materijale – čipku, svilu i saten, a vjenčanice su nadahnute vintage stilovima prošlog stoljeća. Reinterpretacija modnih klasika osjeća se i u svečanim kreacijama Kookabeea, a dizajnerica vješto barata i snagom tonova.

Željka Vidović stvara glamurozne vjenčanice koje mladenku u trenu pretvaraju u zvijezdu. Posebnu pažnju pridaje detaljima, a većinu njih izrađuju ručno. Takav unikatan potpis krasi i njezine svečane haljine.

U povodu pete godišnjice djelovanja modni salon Brokat stvorio je posebnu kolekciju svečanih haljina. Od visokokvalitetnih materijala koje dizajnerica Snježana Radev nabavlja u Portugalu, izrađene su i romantične kraće haljine u boji pudera i petrolej plavoj.

“Revija na Danima vjenčanja najavljuje nam živopisno modno proljeće. Posebna ljepota u onome što smo vidjeli, jest raznolikost modela. Zahvaljujući tome Varaždinke svih dobi, od tinejdžerica do onih starijih, proljetnom će garderobom moći izraziti svoj stil. U vlastitom će gradu moći nabaviti komade nadahnute vodećim svjetskim trendovima i unikatne komade odjeće, obuće i modnih dodataka”, rekal je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.

Upečatljiv autorski potpis krasi odjeću Kuzminski Designa. Svečane haljine, suknje, ogrtači i baloneri Ivane Kuzminski prepoznatljivi su po neobičnim tekstilnim kompozicijama i originalnom poigravanju s voluminoznošću. Styling na reviji zaokružen je unikatnim nakitom Maruška, koji ručno izrađuje i oslikava likovna umjetnica Jelena Kosić.

Modni brend Broth predstavio je proljetnu casual kolekciju od recikliranog trapera. Dizajnerica Blaženka Roth je pokazala kako se od starog trapera vrhunskim krojenjem mogu stvoriti efektne haljine, suknje i jakne.

Slavna varaždinska modna kuća Varteks na reviji je predstavila novu kolekciju muških svečanih odijela.

Produkciju modne revije u centru Lumini potpisuje Predrag Brkljač.

Komentiraj