FOTO: S novom kolekcijom obožavanih UGG čizama nema straha od zime

Autor:

Što vam prvo padne na pamet kad spomenemo UGG?

Nježniji spol će zasigurno razvući osmijeh na sam spomen branda i pomisao na udobnost i toplinu čizama u kojima mogu neopterećeno hodati gradom.

Iz ljubavi prema svojim najvjernijim sljedbenicama, UGG svake godine nastoji ponuditi još raskošnije i udobnije modele neupitne kvalitete i iznimne topline. Ovaj svjetski poznati brand njeguje tradiciju proizvodnje od davne 1978. godine te je prvi izbor svih pojedinaca koji cijene jedinstveni boho modni izričaj.

UGG pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što je topla merino vuna i najdelikatnija ovčja koža kako bi svim promrzlim stopalima pružio nezaboravno footwear iskustvo. Svojom ponudom modela različitih boja, materijala i dizajna svakoj trendsetterici, ovisno o osobnom modnom ukusu, pruža mnoge mogućnosti stilskog kombiniranja.

Prepoznatljiva estetska nota naglašena je uporabom detalja kao što su krzno, dekorativni gumbići, mašnice, kristali te pom-pom kugle koje naprosto obožavamo.

UGG čizme savršeno nadopunjuju sve casual varijante outfita i pomažu nam da čak i u iznimno hladnim danima osjećamo toplinu.

UGG kolekcija dostupna je u The Core trgovinama diljem Republike Hrvatske.

POPIS THE CORE PRODAJNIH MJESTA:

ZAGREB: The Core – Arena Centar

                 The Core – City Center one West

PULA: The Core – Sergijevaca 10

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.