FOTO: Predstavljena MAX MARA bridal collection 2017

Autor:

MAX MARA

Istinskim ljubiteljicama jednog od najpoznatijih talijanskih brendova u povijesti mode predstavljena je najnovija MAX MARA kolekcija vjenčanica za 2017. godinu.

Brend koji je poznat po tome što ne slijedi pravila već ih stvara, nadahnuće za najnoviju bridal collection pronašao je upravo u autentičnim i jedinstvenim mladenkama koje su ponajprije vjerne sebi i svojim željama.

Impozantan dvoetažni MAX MARA store, koji je početkom rujna otvoren na novoj lokaciji u središtu Zagreba, bio je savršena kulisa za predstavljanje najnovije talijanske kolekcije vjenčanica.

Vjenčanja su lijepa, radosna i dirljiva, jedinstvena i nezaboravna. Vjenčanja oduvijek pružaju savršen izgovor da se mladenke razmazi i da im se udovoljava, no činjenica je da su mladenke danas ipak postale opuštenije, neopterećenije i da više nisu u potrazi za formulom koja bi njihov najsretniji dan u životu učinila savršenim. Postale su svjesne da vjenčanje u haljini bajkovitih proporcija nije jedini izbor i sve manje slijede tradicionalne običaje.

Stoga je najnovija MAX MARA kolekcija vjenčanica inspirirana upravo takvom, modernom mladenkom, a dizajneri su se uspješno suočili s najvećim izazovom suvremenih vjenčanja i ponudili modele u kojima sve mladenke mogu istinski zablistati. Od elegantnih odijela do predivnih večernjih haljina, od najljepše čipke do romantične svile, MAX MARA kolekcija vjenčanica za 2017. ima samo jedan prioritet, autentičnost.

Najnoviju bridal kolekciju došle su pogledati ljubiteljice ove modne etikete…

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)