FOTO: Natalija Žarković predstavlja limitranu kolekciju majica

John Pavlish

Natalija Žarković, cijenjena hrvatska modna dizajnerica po prvi puta u Republici Hrvatskoj predstavlja limitranu kolekciju majica vlastitog modnog brenda NaZa.

Pet je motiva na bijelim majicama koje su limitrane na 200 komada po uzorku. Jednostavne, atraktivne i nosive majice za sve su prigode, od jutarnjih aktivnosti do izlazaka i drugih večernjih prigoda. Svaki od motiva nosi inspirirajuću poruku.

Kolekcija uključuje i haljinice te kratke hlače vedrih boja. Ideja Natalije Žarković bila je ovog ljeta predstaviti sve što je potrebno za ženski odlazak na ljetovanje.

Limitirana kolekcija Natalije Žarković nastala je u sradnji s hrvatskim tvrtkama. Posebno je ponosna na suradnju s URIHO-om, koji brine o osobama s invaliditetom, a koji su izradili vrećice u kojima se nalaze majice. Prekrasna suradnja ostvarena je i s udrugom Kamensko čije su radnice šivale program svile ove limitirane kolekcije.

Kolekcija NaZa može se pronaći u concept store trgovinama diljem Republike Hrvatske.

Modni put Natalije Žarković zaista je impresivan. Jedna je od ključnih dizajnerica talijanskog modnog brenda Trussardi. Deset je godina radila za modno carstvo Dolce&Gabbana, a prve je modne korake nakon završetka studija u Milanu odradila za dizajnericu Vivien Westwood…

John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish
John Pavlish

Komentiraj