FOTO: Modnu reviju Matije Vuice u Trakošćanu nosile poznate osobe

Tomislav Miletic/PIXSELL, Tomislav Valent i Jasminka Čavarušić

Modnu bajku Matije Vuice u dvorcu Trakošćan predstavile su Viktorija Rađa, Ana Gruica, Sonja Dvornik, Nikolina Ristović, Darija Lorenci Flatz, Ornela Vištica, Senka Bulić, Sanja Vejnović i Zrinka Cvitešić.

Već su najave ovog projekta Matije Vuice i njenog fashion tima, dale naslutiti da se radi o nečemu posebnom, a svakog dana kako se približavao datum predstavljanja, rastao je broj onih koji su odlučili putovati kako bi prisustvovali ovom vanserijskom i potpuno drugačijem događanju.

Kolekcijom ‘Kingdom For The King’ koju čini čak 60 haljina poznata modna dizajnerica  pripremila je modni spektakl u čarobnom dvorcu Trakošćan, koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Goste je na ulazu dočekao performance snimanja kampanje vjenčanica, na kojem su gosti mogli u živo vidjeti kako nastaje modna kampanja, sa svim elementima organizacije, režije, stylinga, kordinacije te zvučnom kulisom ženskog gudačeg kvarteta Vortex Strings.

Projekt je pripreman šest mjeseci, u tajnosti, a glavna nit vodilja bila je univerzalni jezik mode, koji ne poznaje granice. Neopisiva predanost svakom detalju, na izuzetno krhkim i prozračnim tkaninama, ručno šivanih detalja od čipke, u čak osam različitih segmenata, posloženih u koloritne grupe, pokazali su svu raskoš  talenta, vještinu kojom barata njen kreativni studio od samo pet osoba, te impresivnu snagu autorskog potpisa.

Make up potpisuje čak pet timova, Petra Sever, Kristina Atletić za Profokus, te Nikolina Zaninović Kokotović, Mirta Velčić jednako kao i kosu modela Studio Perman, Ana Mikulec za studio Anais, te Lidija Štokić za salon Hervetica.

Za umjetničko vodstvo projekta bio je zadužen Viktor Drago.

Glazbu rađenu za projekt potpisuje Ozren K. Glaser.

Službeni fotografi su bili Tomislav Valent i Jasminka Čavarušić.

Komentiraj