Šime Bilić

FOTO: Joško Čagalj Jole zabavio Trogirane povodom otvorenja Čiovskog mosta

Jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika – Joško Čagalj Jole, održao je koncert u GraduTrogiru povodom otvorenja Čiovskog mosta. Most na kojeg je lokalna zajednica čekala više od pedeset godina napokon je sagrađen i pušten u promet, čime će se rasteretiti promet brojnih turista, ali i stanovnika tog područja. Nekoliko tisuća ljudi okupilo se na velikom koncertu Joleta, gdje su zajedno uz njegove najveće hitove slavili ovaj događaj, ali i još jednom proslavili uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

“Hvala Trogiru što su me pozvali da zajedno proslavimo otvorenje Čiovskog mosta, ali i da napravimo pravu malu partijanu za naše Vatrene. Ovo je bila predivna večer“, rekao je Jole nakon koncerta.

‘Duša od papira’, ‘Nosi mi se bijela boja’, ‘Kada žene tulumare’, ‘Rasipnik’, ‘Maksimalno’ te najnoviji hit ‘Partijana’ publika je pjevala u jedan glas. Zabava je trajala do dugo u noć, što će brojni domaćini i njihovi gosti još dugo pamtiti. Joško Čagalj Jole se trenutno nalazi na turneji diljem jadranske obale, a veliki koncert karijere će održati u zagrebačkoj Ciboni (12. listopada), kad će sa svojim obožavateljima zajedno proslaviti velikih 20 godina karijere.

Komentiraj