FOTO: JAMNICA PROSPORT Damir Martin odmjerio snage s Filipom Hrgovićem u zanimljivom izazovu

ProSport

Ambasador ProSporta, veslač Damir Martin, odmjerio je snage s boksačem Filipom Hrgovićem u zanimljivom ProSport IZAZOVU.

U jednoj od najmodernijh teretana u Gradu Zagrebu – Invictus Gračani predstavljena je suradnja Damira Martina s brendom ProSport i novu nadogradnju kanala komunikacije Viber ProSport koji s novim accountom pomiče granice i odgovara na trendove moderne tehnologije.

ProSport IZAZOV je kroz vježbe snage, izdržljivosti, brzine i ravnoteže pokazao sportski duh naših olimpijaca, koji su ponovo naglasili kako za postizanje vrhunskih sportskih rezultata potrebno mnogo truda i odricanja, ali su otkrili i male tajne sportskog uspijeha.

Moderator Danijel Bilić i naši sportaši su nakon prvog po redu IZAZOVA, predstavili novi ProSport Viber public Chat i šaljive stickere.

Kroz novi account na popularnom komunikacijskom kanalu Viber ProSport će se od sad svim sportašima, ali i onima koji se tek nadaju to postati, nuditi praktične savjete o pravilnoj prehrani i ispravnom izvođenju vježbi. Tako je ProSport u digitalnom svijetu postao osobni trener koji će pratiti profesionalne i rekreativne vježbače na putu do ostvarenja njihovih sportskih ciljeva.

Damira Martina i Filipa Hrgovića na sportskom putu prati izotonični napitak Jamnica ProSport koji je obogaćen palatinozom kao šećerom iz prirodnog izvora i ProSport Superfruits koji je dodatno obogaćen i L-karnitinom. ProSport pridonosi i ukupnom dnevnom unosu vitamina, minerala, ugljikohidrata i vode potrebne za održavanje normalnih tjelesnih i kognitivnih funkcija i povećava tjelesnu izdržljivost.

Komentiraj