FOTO: Ivana Mudnić Dujmina će nositi kreacije Ivice Skoke na izboru za Miss svijeta

Zvonimir Ferina

Nešto više od dva mjeseca preostalo do izbora za Miss svijeta na kojem će nas ove godine predstavljati predivna Ivana Mudnić Dujmina.

Ususret tom najprestižnijem natjecanju ljepote, poznati dizajner Ivica Skoko, mladoj je Splićanki, koja će Hrvatsku predstavljati na izboru u NR Kini (09. prosinca) kreirao dvije haljine.

Majstor glamuroznih večernjih haljina i kod stvaranja ovih kreacija ostao je dosljedan sebi i još jednom dokazao da je glamur u punom sjaju fraza koja ga najbolje opisuje. Večernja haljina od svile i čipke, ukrašena perjem i cirkonima savršeno pristaje novoj Miss Hrvatske koja je tu titulu osvojila među 16 ljepotica. Puderasto ružičasto boje, s dugačkim prorezom i naglašenom siluetom, ova ženstvena haljina također će se natjecati na najljepšu.

Na za izboru za Miss svijeta dio programa uključuje i izlazak u nacionalnom kostimu. Od brokata i tila, kratka krinolina strukiranog kroja sasvim će sigurno privući pažnju svjetske javnosti. Karakteristične crveno-bijele kockice na kostimu naziva ‘Ponos Hrvatske’ asociraju na dres hrvatskih nogometnih reprezentativaca i uspjeh naše zemlje na nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu. S custom made srebrnim nakitom kao posebnim detaljem nacionalnog kostima, hrvatska će missica još jednom podsjetiti publiku na viceprvake svijeta.

“Već sam na izboru za Miss Hrvatske vjerovao u Ivanu, a ne sumnjam u njezin uspjeh ni na izboru u gradu Sanya u Kini. Iznimno sam ponosan što ću biti dio njezinog velikog nastupa i predstavljanja Hrvatske. Nacionalni kostim i večernja haljina rađeni su da istaknu njezinu ljepotu, ali i s ciljem da u najboljem svjetlu predstave Hrvatsku i sve naše uspjehe“, rekao je Ivica Skoko.

Fotograf: Zvonimir Ferina

Makeup: Ivana Bilandžija Billy

Frizura: Studio Marcela

Komentiraj