FOTO: Ivan Šarić potvrdio status najpopularnijeg komičara u Republici Hrvatskoj

Damir Žižić

Hrvatska je dobila pravu komičarsku zvijezdu u punom smislu te riječi! Fenomenalni Ivan Šarić sinoć je po drugi put rasprodao KD Lisinski i nasmijao publiku do suza te potvrdio status najpopularnijeg i najtraženijeg komičara.

Oduševljena publika puna dva i pol sata uživala je u raznovrsnim Šarićevim temama, poput uvijek aktualnih i zanimljivih muško–ženskih odnosa, sarkastičnog pogleda na život na Balkanu i politiku općenito, no niti njegova malenkost nije ostala pošteđena šala na vlastiti račun.

Red smijeha, red ovacija i drugi rasprodani nastup u svega mjesec dana, zasigurno je najljepši mogući poklon koji si je Ivan Šarić mogao poželjeti za okruglu desetu obljetnicu komičarske karijere. Premda je karijeru planirao započeti u drugom smjeru, stand up je postao i ostao njegova prva i najveća ljubav, a s koliko emocija radi svoj posao i od srca nasmijava svoju publiku, sinoć su se mogli uvjeriti svi prisutni.

“Bila mi je čast nastupati još jednom u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Velika hvala i publici koja je sinoć bila stvarno raspoložena”, rekao je oduševljen nakon sjajnog nastupa, Ivan Šarić.

Komentiraj