GRAD SVETOG NIKOLE

FOTO: GRAD SVETOG NIKOLE Posebna i bajkovita priča za cijelu obitelj u Muzeju Mimara

Posebna i bajkovita priča sprema se ove godine u Gradu Zagrebu.

Po prvi puta u Muzej Mimara, 5. i 6. prosinca, stiže jedan čarobni grad prepun mašte, djece i ljubavi – GRAD SVETOG NIKOLE.

Ulaz za građanstvo će biti slobodan.

Dva dana Zagrebom će vladati Sveti Nikola u vremenu od 17 do 20 sati, kroz druženje i darivanje za mame i djecu, ali i sve koji duboko u sebi vjeruju u dobrotu i ljubav.

Organizator događanja Portal WISH MAMA.HR i njegovi dragi partneri Humanitarna udruga Fra Mladen Hrkač, Alis Pećarić Marić i stranica Čitaj knjigu, Lions klub Zrinjevac, Glazbena udruga Opus i Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva, HAI! – Hrvatske autentične igračke, Modna agencija MISS4MISS za male manekenke te balerine HNK-a i vile zagrebačkih baletnih studija priredili su program kojem nitko neće moći odoljeti. Jednostavno čarobno…

Od svečanog otvaranja uz predivnu WISH mamu Anotnellu Malis koja će svojim čarobnim štapićem započeti bajku i provesti nas kroz nastupe tin benda i školske mjuze, edukativne radionice hrvatskih autentičnih igračaka, promocije slikovnice Crveni planet, ali i knjige Majka u meni, do senzacionalne izvedbe mjuzikla Anči, koji je osvojio jednu od prvih nagrada na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva.

Posebno iznenađenje je dječja modna revija te nastup prve dječje klape i zborova koji na poseban način čuvaju dječju mjuzu i upravo će ju posvetiti Svetom Nikoli. Naš dragi domaćin, Sveti Nikola u svom gradu ustoličen u kraljevskoj stolici uz WISH bor želja i maštanja u zagrebačku će MIMARU pokušati vratiti neka prošla vremena.

Raznolik i veseli sadržaj obogatit će i nastup mlade priznate plesačice Mirte Todtlings točkom Mad World, a bajkovitu atmosferu zaokružit će fenomenalan nastup prošlogodišnjih finalista Supertalenta poznatog Studiorooma i Malci koji su svojim plesom oduševili Hrvatsku.

Poseban doživljaj za djecu biti će i posebno ispričana priča ‘Gledaj me u oči’ autora Mladena Kušeca te još mnogo drugih iznenađenja…

GRAD SVETOG NIKOLE vraća blagdansku čaroliju u srca malih i velikih.

Komentiraj