Ljubitelje zombija čeka završnica treće sezone televizijske serije ‘Fear the Walking Dead’, veliko finale zakazano je za ponedjeljak (16.10.) u 22 sata na kanalu AMC.

Serija zauzima drugo mjesto po gledanosti među američkim kablovskim televizijama, a potpisuju je Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert.

Glavne uloge tumače Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo i Danay Garcia.

Kraj treće sezone svojevrsna je prekretnica, a znamo da se za samo finale sprema eskalacija katastrofalnih događaja koji će pripremiti teren za četvrtu sezonu. Možemo se samo nadati da će omiljeni junaci preživjeti… Ako se još nadate da će serija otkriti uzrok nastanka virusa koji je prouzročio apokalipsu, autor Dave Erickson (baš kao i Robert Kirkman, autor Walking Dead stripova) je izjavio da nikad nećemo saznati što je pokrenulo epidemiju.

Ako ste propustili koju epizodu, 21. i 22. listopada (subota i nedjelja) vas od 22 sata na kanalu AMC očekuje i Fear the Walking Dead maraton.

Komentiraj