Borna Filic/PIXSELL, Screenshot YouTube

FOTO: Drugi adventski vikend u Arena Centru donio radost u dječja srca

Drugi adventski vikend u Arena Centru protekao je u pravom, blagdanskom humanitarnom tonu.

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a za Centar ‘Vinko Bek’, a nakon prošlotjednog svečanog otvorenja Adventsko klizalište by Žuti Mačak na jedan dan postalo je domaćin djeci iz Dječjeg doma Zagreb koja su doživjela nezaboravne trenutke na ledu uz školu klizanja i edukativno-zabavnu predstavu ‘Ti i ja – znanstvenika dva’.

Kupnjom ukrasnih, dvostrano oslikanih medaljona i ELFS su pomogli Centru za odgoj i obrazovanje ‘Vinko Bek’, ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Sportski virtuoz Žuti Mačak udružio je snage sa Svetim Nikolom i razveselio je djecu iz Nazorove ulice školom klizanja.

poznati-modni-dvojac-elfs-podrzao-je-humanitarnu-akciju-arena-centra-i-hdlu-a-kupnjom-umjetnickih-medaljona
Modni dvojac ELFS se priključio humanitarnom projektu

Drugi adventski vikend nije ostavio ravnodušnim niti poznata lica iz javnog života kao što su glumica Jelena Miholjević s kćerkicom Adom, pjevačica Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkicom Vitom Marijom, sportska novinarka Lana Banely, gimnastičar Marijo Možnik te bivši vaterpolist i voditelj brenda Borovo, Dubravko Šimenc.

jelena-miholjevic-s-kcerkicom-adom-na-klizalistu-zuti-macak
Jelena Miholjević s kćerkicom Adom
Sanja-Vladović-direktorica-marketinga-Arena-Centra-pjevačica-Ivana-Marić-i-voditeljica-klizališta-Žuti-mačak-Antonija-Kolarić
Direktorica marketinga Arena Centra, Sanja Vladović, pjevačica Ivana Marić i voditeljica klizališta Antonija Kolarić
sportska-novinarka-lana-banely-uzivala-je-gledajuci-skolu-klizanja-djece-iz-nazorove
Lana Banely uz sklizalište

Pedeset umjetničkih medaljona koje je su oslikali hrvatski likovni umjetnici, mogu se kupiti na aukciji do 31. prosinca, a kompletan prihod od njihove prodaje odlazi Centru za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih osoba ‘Vinko Bek’ za promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

Sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na www.arenacentar.hr.

Komentiraj