FOTO: HUMANITARNA AKCIJA Licitiraj za jedinstvene umjetničke medaljone

John Pavlish, arenacentar.hr

Stiglo nam je najljepše razdoblje u godini i svatko želi dragog prijatelja, obitelj ili partnera iznenaditi nekim poklonom. Ako pri tom možete još i pomoći nekome – zašto ne? Sudjelujte u online aukciji, odaberite umjetničko djelo za vaše najbliže ili njime uljepšajte svoj životni prostor, a pritom pomozite onima kojima je najpotrebnije.

Pedeset umjetničkih medaljona koje je su oslikali hrvatski likovni umjetnici, mogu se kupiti na aukciji do 31. prosinca, a kompletan prihod od njihove prodaje odlazi Centru za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih osoba ‘Vinko Bek’ iz Grada Zagreba.

Jedinstvena, dvostrano oslikana umjetnička djela mogu se postaviti u vaš životni ili radni prostor te na jedan zanimljiv način obogatiti interijer, unijeti toplinu i postati zanimljiv ‘dizajnerski’ dodatak. Medaljoni, svojom unikatnošću i posebnošću, idealan su poklon za one koji vole lijepe, ali ponešto različitije i posebnije stvari.

Kupnjom medaljona direktno pomažete prikupljanju sredstava za rehabilitacijske programe i opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida za slijepe i slabovidne učenike Centra Vinko Bek.

Podržite dobru stvar i pomozite onima kojima je najpotrebnije. Licitirati i kupiti medaljona možete na www.aukcije.hr, a sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji potražite na www.arenacentar.hr.

Ana Kolega - 'Sanjali smo'
Ana Kolega – ‘Sanjali smo’
Danko Frišćić - 'Plavoid'
Danko Frišćić – ‘Plavoid’
Melinda Sefcic
Melinda Šefčić
Mirna Sisul - 'Ja imam šarenu ptičicu'
Mirna Šišul – ‘Ja imam šarenu ptičicu’
Ana Kolega
Ana Kolega

Komentiraj