FOTO: Budite stylish i u najhladnije dane uz limited edition kape by Ivica Skoko

Zvonimir Ferina

Poznati modni dizajner Ivica Skoko je svojim je obožavateljicama pripremio iznenađenje s kojim će zima biti topla i stylish.

Limited edition hit kape s njegovim potpisom će osvojiti trendseterice, a prva ih je isprobala voditeljica Ivana Mišerić i pokazala na koju modnu kartu treba zaigrati u najhladnijim danima.

Šarmantne vunene kape s potpisom Ivice Skoke dolaze u tri boje – smeđoj, tamno zelenoj i sivoj. Takve neutralne i zagasite nijanse sjajno će pristajati uz kapute i jakne, a u blagdanske dane poslužiti i kao savršen poklon za najmilije.

Ivana Mišerić svoje omiljene zimske kape sjajno je kombinirala uz veste raznih boja te pokazala kako jednako pristaju u ležernim dnevnim druženjima i u malo elegantnijim izdanjima.

Simpatični pompon, preselio se na trendy kape i zimski streetstyle učinio luckastijim no ikad. Da je popularni vuneni “coflek“ na pletenim kapama it modni dodatak već nekoliko sezona, svjedoče i brojne poznate trendseterice koje mu nisu mogle odoljeti.

Vunene kape Ivice Skoke dostupne su ekskluzivno u BIPA trgovinama od 07. do 31. prosinca uz kupnju deterdženta Perwoll od 4.5 litre.

Komentiraj