FOTO: Bajkovite vjenčanice i haljine Ivice Skoke osvajaju glamurom

Autor:

Mare Milin

Istaknuti modni dizajner Ivica Skoko predstavlja kampanju za vjenčanice i večernje haljine iz nove kolekcije ‘Into The Sun’.

Autorski potpis kampanji ‘Into The Sun’ dala je poznata fotografkinja Mare Milin koja nastavlja uspješnu suradnju s dizajnerom i koja je ovjekovječila kolekciju u svojoj umjetničkoj i kreativnoj viziji.

 

  • “U ovoj smo kampanji naglasak stavili na vjenčanice, jer upravo je to u životu svake žene najposebnija haljina koju će odjenuti. Ja volim raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno. Svaka od njih zahtijeva individualan pristup našim klijenticama i ne postoje dvije iste haljine. Vjenčana haljina treba biti unikatna poput žene koja ju nosi. Takva je i ova kampanja s potpisom Mare Milin”, rekao je Ivica Skoko

 

Vjenčanice i haljine koje odišu ženstvenošću i glamurom nosila je poznata manekenka Mia Matić.

Vrhunski materijali poput svile, svilenih satena i čipke u pastelnim bojama pudera, vanilije, zlata ili nježne roze boje prizivaju glamur četrdesetih godina prošlog stoljeća. Posebnost ove kolekcije su različite vrste čipki i mnoštvo ukusnih detalja.

Kampanja je nastavak uspješne sezone u kojoj je Ivica Skoko još jednom pokazao svoje dizajnersko umijeće koje najbolje do izražaja dolazi u kreiranju večernjih haljina izađenih ručno od luksuznih materijala…

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)