FOTO: Josip Čekada

Anita Tepeš nova je Kraljica Zagreba.

Titulu Prve princeza osvojila je Karla Kraljević, dok je titula Druge princeze pripala Emi Grubišić-Čabo.

Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, među četrnaest finalistica iz Zagreba i okolice, Anita Tepeš je svojim egzotičnim izgledom i zanimljivom osobnošću osvojila višečlani žiri.

U stručnom žiriju su bili i saborski zastupnici Veljko Kajtazi i Ljubo Jurčić, vlasnik Iločkih Podruma, Josip Mihaljević i nogomentna legenda Miroslav Ćiro Blažević.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćima kostimima. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje je vodila simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a zabavljali mlada pjevačica Mia Dimšić i Boris Novković te nagrađivane plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Karla Kraljević, titula Druge princeze pripala je Emi Grubišić-Čabo, za Kraljicu fotogeničnosti izabrana je Kristina Ćuro, Kraljica medija je Klara Babić, Kraljica elegancije Petra Tušak, a Kraljica osobnosti Martina Serdar.

Prelijepa Anita Tepeš sudjelovat će na jubilarnom 25. izboru za Kraljicu Hrvatske 2018., koji će se održati krajem godine u Rovinju, a prije toga početkom srpnja Hrvatska očekuje ljetni izbor za Kraljicu Jadrana 2018., na otoku Rabu.

Izbor za Kraljicu Zagreba svake godine tradicionalno se održava 08. svibnja, na dan oslobođenja Zagreba.

Komentiraj