Film „Peaky Blinders” će se sigurno snimiti, tvrdi autor serije

Kada je u ponedjeljak objavljeno kako ovog tjedna počinje snimanje šeste sezone serije „Peaky Blinders“ koja će ujedno biti i posljednja, njen autor Steven Knight naveo je kako će se serija „nastaviti u drugačijem obliku“. Već u utorak Steven Knight izjavio je za portal Deadline „Covid je promijenio naše planove. Mogu vam reći da je moj plan od početka bio da ‘Peaky Blinders’ završi kao film. To će se i dogoditi“.

Od prije je poznato kako je Steven Knight planirao sedam sezona serije „Peaky Blinders“ koja će se odvijati u Birminghamu između dva dvjetska rata. Preciznije, bilo je predviđeno da serija okonča s početkom Drugoig svjetskog rata. Međutim, planovi su se mijenjali te je sada objavljeno da će šesta sezona biti posljednja nakon čega će se snimati dugometražni igrani film.

Peta sezona serije „Peaky Blinders“ bila je najgledanija do sada. Ta se sezona odvija 1929. godine kada dolazi do financijskog urušavanja cijelog svijeta a Tommy Shelby (Cillian Murphy) postaje zastupnik u britanskom parlamentu. Kada mu pristupi Oswald Mosley (Sam Claflin), zastupnik sklon fašistima koji ima svoju viziju Velike Britanije, Shelby odluči reagirati tako da će njegova odluka imati posljedica po cijelu naciju.

Komentiraj