Facebook aukcija fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima

SOS Dječje selo Hrvatska

Nakon uspješne izložbe humanitarnog karaktera ‘Naš svijet je lijep – Our World is Beautiful’ u tunelu Grič, pokrenuta je facebook aukcija fotografija koja će trajati do 13. svibnja.

Aukcija u organizaciji SOS Dječjeg sela Hrvatska i tvrtke CEWE nudi dvadeset vrhunskih radova izrađenih na aluminijskim pločama formata 60×80 cm, sav prihod aukcije namijenjen je za pomoć djeci Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

“Pozivamo sve zainteresirane da na facebooku pogledaju predivne fotografije, a koje su ponuđene na aukciji za pomoć djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima. Zahvaljujemo autorima fotografija i našim dragim partnerima iz tvrtke CEWE, koji su pomogli aukciju i time omogućili sretno djetinjstvo naše djece“, rekla je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Akciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima podržali su autori: Toma Kezić, Vlatka Glasnović, Tomislav Safundžić, Paulo Dukić i Alan Grubelić, donirajući svoja autorska djela te tvrtka CEWE zahvaljujući kojoj su fotografije izrađene na aluminiju. Fotografije su tijekom travnja prikazane na izložbi ‘Naš svijet je lijep’, pobjednici aukcije će uz fotografiju dobiti i sistem za postavljanje na zid, sve u cilju dodatne motivacije sudionika na sudjelovanje.

Foto: SOS Dječje selo Hrvatska

Komentiraj