Otkrivamo detalje tajne diplomatske misije hrvatske vlade 25. i 26. siječnja u Budimpešti

PLENKOVIĆEVI MINISTRI s Józsefom Molnárom i Péterom Wintermantelom razgovarali o otkupu dionica Ine i njenoj ulozi u krizi Petrokemije

ŠTO O DOKAPITALIZACIJI Petrokemije govori član Uprave Ine Niko Dalić, suprug potpredsjednice Vlade, koja se više definitivno ne izuzima iz rada Savjeta za Inu zbog potencijalnog sukoba interesa

Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, boravili su proteklog tjedna u Budimpešti u tajnoj misiji tzv. tihe diplomacije koja je bila posve prešućena hrvatskoj javnosti. Ta tajna misija odrađena je pod krinkom jednog drugog posjeta o kojem se izvještavalo kroz vijesti da je Martina Dalić u Budimpeštu otišla isključivo radi posjeta ministarskoj panel diskusiji na temu digitalnog gospodarstva.

Pročitajte više u digitalnom izdanju Nacionala…

REAKCIJA ”Zoltán Áldott nije nećak Sandora Csanyija”

Nastavno na tvrdnju iznesenu u izdanju Nacionala od 30. siječnja 2018. u članku pod naslovom „Što su Martina Dalić i Ćorić radili na prešućenom sastanku s predstavnicima MOL-a“ čije autorstvo potpisuju Berislav Jelinić i Sandra Carić Herceg, ističemo da je riječ o objavi netočne informacije:

G. Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine, nije nećak g. Sandora Csanyija niti su njih dvojica u bilo kakvoj rodbinskoj vezi.

Sukladno članku 40. Zakona o medijima ovim putem zahtijevamo ispravak gore navedene netočne tvrdnje te molimo da sukladno zakonski propisanom roku u članku 42. Zakona o medijima, objavite ovaj ispravak u sljedećem izdanju Nacionala na istom mjestu na kojem je bio objavljen nevedeni tekst, temeljem članka 41. Zakona o medijima.

S poštovanjem,

Marina Burazer

direktorica Korporativnih komunikacija

Komentiraj

PREKOPIXSELL
IZVORBERISLAV JELINIĆ I SANDRA CARIĆ HERCEG
Podijeli objavu
Prethodni članakNa policiju dovedena srednjoškolka koja je sudjelovala u tučnjavi
Sljedeći članak‘HDZ će podržati Bandićev prijedlog odluke o otpadu, uz odgodu kazni’
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.