PIXSELL

EKSKLUZIVNO Što su Dalić i Ćorić radili na sastanku s predstavnicima MOL-a

Otkrivamo detalje tajne diplomatske misije hrvatske vlade 25. i 26. siječnja u Budimpešti

PLENKOVIĆEVI MINISTRI s Józsefom Molnárom i Péterom Wintermantelom razgovarali o otkupu dionica Ine i njenoj ulozi u krizi Petrokemije

ŠTO O DOKAPITALIZACIJI Petrokemije govori član Uprave Ine Niko Dalić, suprug potpredsjednice Vlade, koja se više definitivno ne izuzima iz rada Savjeta za Inu zbog potencijalnog sukoba interesa

Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, boravili su proteklog tjedna u Budimpešti u tajnoj misiji tzv. tihe diplomacije koja je bila posve prešućena hrvatskoj javnosti. Ta tajna misija odrađena je pod krinkom jednog drugog posjeta o kojem se izvještavalo kroz vijesti da je Martina Dalić u Budimpeštu otišla isključivo radi posjeta ministarskoj panel diskusiji na temu digitalnog gospodarstva.

Pročitajte više u digitalnom izdanju Nacionala…

REAKCIJA ”Zoltán Áldott nije nećak Sandora Csanyija”

Nastavno na tvrdnju iznesenu u izdanju Nacionala od 30. siječnja 2018. u članku pod naslovom „Što su Martina Dalić i Ćorić radili na prešućenom sastanku s predstavnicima MOL-a“ čije autorstvo potpisuju Berislav Jelinić i Sandra Carić Herceg, ističemo da je riječ o objavi netočne informacije:

G. Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine, nije nećak g. Sandora Csanyija niti su njih dvojica u bilo kakvoj rodbinskoj vezi.

Sukladno članku 40. Zakona o medijima ovim putem zahtijevamo ispravak gore navedene netočne tvrdnje te molimo da sukladno zakonski propisanom roku u članku 42. Zakona o medijima, objavite ovaj ispravak u sljedećem izdanju Nacionala na istom mjestu na kojem je bio objavljen nevedeni tekst, temeljem članka 41. Zakona o medijima.

S poštovanjem,

Marina Burazer

direktorica Korporativnih komunikacija

Komentiraj

Source:BERISLAV JELINIĆ I SANDRA CARIĆ HERCEG