EKSKLUZIVNO: Pogledajte videosnimke dronom nekretninske oaze Milana Bandića u Hercegovini

Nacional ekskluzivno donosi snimke dronom goleme hacijende Milana Bandića u općini Grude i katastarskoj općini Donji Mamići u Hercegovini. Kao vlasnice dijela parcela upisane su Bandićeva udovica Vesna i kći Ana Marija. No, riječ je o dijelu parcela koje su upisane na njihova imena, dio ‘čuvaju’ rođaci.

Spomenuta se hacijenda sastoji od brojnih parcela, oranica i šuma. Kako je Nacional otkrio, Bandić je u Hercegovini raspolagao s gotovo 90 tisuća četvornih metara šume i zemljišta različitih kvaliteta, raspoređenih na tridesetak parcela.

Nacional je koncem prošlog tjedna dronom snimio dio imovine Milana Bandića u Hercegovini. Pogledajte snimke.

Kao što se može primijetiti, riječ je o luksuzu – vidimo kuću s raskošnom okućnicom u Bandića Brigu. Tu su voćnjak, vinograd i atraktivni uzidani bazen. Nacionalovi izvori ustvrdili su da je pokojni zagrebački gradonačelnik na uređenje tog bazena uložio oko 50 tisuća eura.

Također, zanimljivo je da se spomenuti bazen nalazi na zasebnoj katastarskoj čestici, a parcela je upisana kao šuma 4. kategorije, iako se na snimkama dronom vidi da tamo nema ni ‘š od šume’ – riječ je o travnjaku s uzidanim bazenom.

Cijeli članak o hercegovačkom nekretninskom carstvu Milana Bandića pročitajte na našem portalu u subotu ujutro.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner