Eko taxi omogućuje besplatan prijevoz članovima Udruge Krijesnica

facebook.com

Eko taxi poželio je dati svoj doprinos i pružiti pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, stoga će kroz posljednji tjedan u mjesecu rujnu, koji je posvećem podizanju svijesti o malignim bolestima u dječjoj dobi, biti omogućen besplatan prijevoz svih članova Udruge Krijesnica na području Zagreba.

Godišnje od malignih bolesti oboli stotine tisuća osoba, a po zadnjim službenim statistikama svaki drugi dan se u Hrvatskoj razboli jedno dijete. Čitav proces samog liječenja vrlo je kompleksan, dugotrajan i neizvjesan te utjeće na cijelu obitelj.

“Djeci je vrlo bitno pružiti siguran i brz prijevoz na liječenje kako bi se što manje izlagali mogućim zarazama i pripazili na slab imunitet, koji je uvijek prisutan za vrijeme liječenja. Upravo zato Eko taxi odlučio je ostvariti suradnju i pružiti siguran i brz prijevoz članovima Udruge“, rekao je Mislav Munivrana, direktor Eko taxija.

“Suradnja s Eko taxijem kroz godine pokazala se vrlo traženom i cijenjenom od strane roditelja djece koja su u postupku liječenja od malignih bolesti, jer im pruža sigurnost i daje mogućnost da se posvete svojoj djeci i budu uz njih na putu od kuće prema bolnici ili obratno“, rekao je Dragan Cvitić, suradnik u projektno-administrativnim poslovima Udruge Krijesnica.

Komentiraj