Eurocomputer Systems (ECS) pridružuje se Setcoru, inovativnom hrvatskom ICT brandu pod kojim djeluju tvrtke Hema, ItSoft i Aduro Ideja. ECS je utemeljen 1991. godine i jedan je od vodećih sistemskih integratora u Hrvatskoj. Do danas su postigli značajne poslovne uspjehe i svrstali se u sam vrh hrvatskih informatičkih tvrtki, stoga će sa Setcorom i dalje jačati poziciju na tržištu.

“Sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka dobitna je strategija koja je ECS preko 25 godina održala u hrvatskom vrhu te se u potpunosti poklapa s misijom i vizijom Setcora, stoga smo iznimno zadovoljni što ćemo od sada zajednički djelovati, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. ECS i Hema će združivanjem ujediniti kompetencije i klijentima pružati još kompletnija poslovna rješenja. Integrirani procesi i usluge zasigurno su fokus razvoja naše branše i preduvjet efikasne primjene tehnologija budućnosti”, izjavio je direktor Heme, Zoran Havriluk.

Zoran Havriluk, direktor tvrtke HEMA d.o.o.

“Pridruženje brandu Setcor za sve uključene tvrtke otvara nove mogućnosti. Zajednički ćemo našim sadašnjim i budućim klijentima osiguravati vrhunsku uslugu i time pomoći mnogim tvrtkama da osuvremene svoje poslovanje. Globalno tržište sve više traži stručnjake u ICT sektoru, a mi možemo ponuditi kvalitetna rješenja za izazove ubrzanog razvoja. Manja tržišta poput hrvatskog posebno mogu profitirati od ulaganja u ICT rješenja, jer njima tvrtke svoje usluge mogu pouzdano ponuditi online, a dodatna prednost je što uz Setcor ne moraju investirati u vlastitu opremu i uređaje”, rekao je Delimir Purgar, predsjednik uprave ECS-a.

Delimir Purgar, predsjednik uprave ECS-a

Komentiraj