hina

Duks u podrumu nanjušio više od pola kilograma marihuane

Uz pomoć policijskog psa Duksa, rovinjska je policija kod 27- godišnjaka iz Rovinja pronašla nešto više od pola kilograma marihuane, izvijestila je u subotu istarska policija.

“U pretrazi je  sa svojim vodičem sudjelovao i službeni pas Duks, koji je u posljednjih mjesec dana već ostvario dvije velike zapljene droge, a rezultati nisu izostali ni ovaj put, pa je tako u podrumskim prostorijama pronađeno 518 grama marihuane, 80 grama sjemenki indijske konoplje, digitalna vaga i oprema za tzv. indoor uzgoj marihuane, odnosno cijevi, filteri, lampe, transformator i drugi predmeti” – istaknula je glasnogovornica istarske policija Nataša Vitasović.

Izvijestila je da je policija nakon saznanja da se 27-godišnjak iz Rovinja bavi preprodajom droge, temeljem sudskog naloga, u četvrtak obavila pretragu osobnog vozila te kuće i pripadajućih prostorija na području Rovinja.

Protiv osumnjičenog, za neovlaštenu proizvodnju u prodaju droge, podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Komentiraj