Donald Glover odlučio razveseliti obožavatelje

Press/Jonathan Olley/Lucasfilm

 

Donald Glover (36) je ovaj vikend odlučio razveseliti obožavatelje objavom novog albuma na posebno za tu priliku osmišljenoj internetskoj stranici. 

Ovaj afro-američki glumac je osim po brojnim zapaženim ulogama (Marsovac, Spider-Man: Povratak kući, Solo: Priča iz Ratova zvijezda, Kralj lavova) vrlo cijenjen u svijetu glazbe.

Od brojnih suradnji, projekata i nastupa , istaknimo kako je njegova pjesma “This Is America” bila na prvom mjestu glazbene ljestvice Billboard Hot 100, a uz brojne pohvale osvojila je četiri nagrade Grammy na dodijeli početkom prošle godine. Glover je poznat  i pod umjetničkom imenom Childish Gambino.

Na internetskoj stranici je za preslušavanje dostupno 12 pjesama. Projekt je nazvan jednostavnim imenom ‘Donald Glover Presents’, no nema drugih informacija ili objašnjenja o glazbenom materijalu.

Pjesme se emitiraju u neprekidnom nizu. Ima i nekih starijih izdanja na kojima je surađivao s Arianom Grande, SZA i 21 Savage.

Ovo je vrlo dobar potez u vrijeme kada je u filmskoj i glazbenoj industriji većina događanja i projekata odgođena ili stavljena na čekanje zbog opasnosti od širenja zaraze koronavirusom.

Komentiraj