Đoković gradi svoju oazu mira na obroncima Fruške gore, prvi susjed bit će mu Boris Becker

Obitelj najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića prije nekoliko je godina počela s izgradnjom velike vile na Pavlovačkom jezeru. Blic u utorak piše da će Đokovićev prvi susjed biti još jedan legendarni tenisač – Boris Becker, koji namjerava kupiti imanje na Pavlovačkom jezeru.

Đoković je Beckeru pokazivao fotografije svoje buduće kuće, a nekadašnji njemački tenisač se zaljubio u prirodu, jezero i nevjerojatan pogled. Cijene zemljišta nevjerojatno su skočile kad je Đoković položio kamen temeljac na budućem imanju.

Đokovićeva oaza mira smještana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Vrdnika i Rume. Obitelji Đoković bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti. Kuća obitelji Đoković prostire se na 1200 kvadrata i ograđena je betonskom ogradom, kuća se može vidjeti samo s drugog kraja jezera, što obitelji Đoković garantira privatnost. Imaju vlastiti prilaz jezeru, ogroman vrt, a svi prozori su neprozirni.

PHOTO: Screenshot/Blic

Pavlovačko jezero, pišu srbijanski mediji, generalno nije destinacija koja je prepuna turista pa da će Đokovići moći uživati na osami, u prirodi, ali i u Fruškoj gori – koja se nalazi nedaleko od jezera.

Srbijanski mediji pisali su i da je za kupnju jednog imanja u blizini bila zainteresirana i tenisačica Ana Ivanović, supruga njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera, no od kupnje kuće na Frškoj gori je odustala iz nepoznatih razloga.

Komentiraj