Djevojčica (4) koju je otac ostavio u autu preminula je u bolnici

Preminula je četverogodišnja djevojčica, koju su radnici gradilišta prije nekoliko dana pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu.

Kako neslužbeno doznaje IstraIN, pozivajući se na povjerljive izvore, djevojčica je podlegla posljedicama toplotnog udara i dehidracije zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.

Iz policije su za IstraIN rekli da više nisu nadležni za davanje informacija na tu temu te su uputili na Državno odvjetništvo u Puli, gdje do objavljivanja ovog članka nisu bili dostupni kao ni Služba za odnose s javnošću KBC-a Rijeka gdje je djevojčica bila smještena.

Glasnogovornica istarske policije, Nataša Vitasović, rekla je da će protiv oca biti podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, u četvrtak 4. srpnja u posljepodnevnim satima građevinki radnici pronašli su djevojčicu u besvjesnom stanju u zatvorenom automobilu. Otac djevojčice ostavio ju je u automobilu kako je ne bi budio a da pritom nije upalio klimu u autu i zatvorivši prozore da u automobil ne ulazi prah od gradiliša.

Djevojčica je pronađena nakon što je dva sata bila u automobilu, te je odmah pozvana Hitna pomoć.

Komentiraj