Dinamo objavio cijene ulaznica za Atalantu

Dinamo je na svojim stranicama objavio cijene ulaznica za gostovanje ‘Modrih’ protiv Atalante na San Siru u Milanu 26. studenog. Utakmica počinje u 21 sat.

Cijena ulaznice za navijače Dinama za gostujući navijački sektor stadiona u Milanu iznosi 300 kuna. Klub će u prodaju pustiti 3000 ulaznica za treću razinu stadiona San Siro u Milanu (plava tribina, južna tribina).

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona San Siro moguće je kupiti na Ticket pointu u Zagrebu i online.

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2019./20., a to pravo navijači mogu iskoristiti u ponedjeljak 18.11. od 12 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice.

Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje u utorak 19.11. u 11 sati.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. U Milanu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače

Komentiraj