DILERI DROGE Uhićeno desetak ljudi, među njima i poznati gospodarstvenik

Autor:

13.11.2019., Split - Djelatnik policijer Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Miranda Cikotic/PIXSELL

U akciji policije i USKOK-a uhićeno je desetak ljudi koje se povezuje s proizvodnjom više stotina kilograma marihuane na Bilogori i u Slavoniji, objavio je N1.

Među osumnjičenima je i jedan poznati gospodarstvenik. Vrijednost droge za sada nije potvrđena.

Policijski službenici dovršavaju kriminalističko istraživanje te na više lokacija uhićuju osumnjičenike i provode pretrage, prenio je N1 informaciju Ravnateljstva policije.

“Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćeno deset osoba zbog sumnje da su počinili kaznena djela zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

RAZBIJANJE NARKOKARTELA U Splitu nova uhićenja dilera, među njima i dva MMA borca

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK – Služba Osijek podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a uhićene osobe će predati pritvorskom nadzorniku”, stoji u priopćenju Ravnateljstva policije.

SLAVKO SAKOMAN: ‘Hrvatska je ko-ko-ko država. Još ne kriminalna, ali zato država korupcije, kokaina i kocke’

OZNAKE: droga, MUP, uhićenja

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Viktor

prije 1 mjesec

Ima li identitet taj anonimni "poznati gospodarstvenik"? Čemu cenzura?