Dizajnerica Diana Viljevac, sezonama unatrag, svojim vizualima nudi potpuno novi i minimalistički pogled na svoje kolekcije. Takav pristup osmišljen je i za nove vizuale koji najbolje dočaravaju balans njenih kreacija i estetike brenda.

Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni kako krojem tako i koloritom. Okosnica dizajna su V izrezi, dok je golim ramenima naglašena ženstvenost. Poseban naglasak stavljen je na struk, a haljine su ‘midi’ duljine što ih čine nosivim u svim prilikama i prigodama.

Svake jeseni žene su u potrazi za idealnim kaputom, upravo Diana je dizajnirala takav, topao, udoban, nosiv i ženstven. Kaput ovih dana postaje lice našeg stila, a u dvobojnim i trendi kaputima Diane Viljevac od vune i viskoze ne trebate se bojati hladnoće. Haljine i kombinezoni izrađeni su od prirodnih i umjetnih vlakana…

Često mislimo da naš stil određuje naša omiljena boja, stoga paleta od 15 boja ponuđena je klijenticama na izbor da svoju haljinu ili kombinezon u omiljenoj boji ukomponiraju u vlastiti stil.

Kolekcija je dostupna u zagrebačkom showroomu (Šenoina 11, 2 kat) ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com

Fotografije: Jakov Baričić

Model: Iva Mijolović (Colors Model Management)

Šminka: Simona Antonović

Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)

Komentiraj