Dario Juričan postaje načelnik Stožera za korupciju i krađu

Dario Juričan nije propustio komentirati jučerašnju konferenciju gradonačelnika Milana Bandića.  Ovoga puta se Juričan proglasio “načelnikom Stožera za korupciju i krađu”.  Pročitajte detalje njegovog imenovanja koje je objavio putem svoje Facebook stranice.

DARIO JURIČAN POSTAJE NAČELNIK STOŽERA ZA KORUPCIJU I KRAĐU!

Dužnosti načelnice Stožera za korupciju i krađu (Službeni glasnik Svemira 18/20, KLASA: 804-02/20-01/2 od 16.3.2020. (u daljnjem tekstu: Stožer) razrješuje se:
Maja Grubišin, dogradonačelnica svemira
Za načelnika Stožera imenuje se:
Dario Juričan, gradonačelnik svemira
Navedeni zaključak je bilo potrebno hitno donijeti zbog situacije uzrokovane epidemijom, koja se manifestira manjkom korupcije i krađe, a kako bi Stožer bio u punom sastavu te nesmetano obavljao svoju plemenitu rabotu promocije krađe i korupcije.
Nadam se da će postavljanjem samoga sebe, Darija Juričana, korupcija i krađa ponovo procvjetati.
Neka obnova Zagreba krene, pa da si omastimo brkove i napunimo džepove!

Kao novoimenovani načelnik Stožera bezuvjetno zahtijevam:
1. neka Milan Bandić odstupi, jer Stožer za korupciju i krađu je jedini stožer koji sada treba Zagrebu. Želimo ukrasti sve i želimo to odmah. Rezaču etiketa, kako ti ne kradeš, odstupi!
2. neka mi umirovljenici iz centra Zagreba predaju u vlasništvo stanove, a ja ću ih sve redom smjestiti u Podbrežje, novo naselje u kojem imaju ravno jedan dućančić. Kad prođe epidemija opet će dobiti i povremenu liniju autobusa, što im je više nego dovoljno.
3. neka mi Ivica Todorić preda na uporabu svoj bazen u Kulmeru i jedno krilo dvorca za relaksaciju, da me poslije ljubavnice mogu izmasirati. Pristajem na onakav tip aranžmana kakav su imali zaslužnici na Smokvici. Napominjem da su svi bazeni u Zagrebu zatvoreni i da je stvar hitna!
4. neka mi Ante Vlahović prepusti svoj bunker u Preradovićevoj ulici, izgrađen i na skupo plaćenoj parceli Bandićeve supruge. U taj bunker smjestiti ću Milana Bandića i članove gradske uprave da ih se izolira, jer budući da ne kradu i ne korumpiraju, društveno su nekorisni.

Dok sitni kokošari kradu iz napuštenih stanova u urušenim zgradama, mi ćemo naveliko krasti iz fonda za obnovu grada. Derite janjad, spremajte ražnjeve, obnova počinje!
Idemo krast!

Načelnik Stožera za korupciju i krađu
Dario Juričan

DARIO JURIČAN POSTAJE NAČELNIK STOŽERA ZA KORUPCIJU I KRAĐU!Dužnosti načelnice Stožera za korupciju i krađu (Službeni…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Monday, April 6, 2020

Komentiraj