Darinko Kosor: Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HSLS-a i saborski zastupnik Darinko Kosor nezadovoljan načinom rada saborskih odbora te funkcioniranjem Vlade, poslao je u četvrtak oštru poruku koalicijskim partnerima – izjavivši: “Ili će se svi resetirati, ili idemo na nove izbore”.

 “Ili će se svi resetirati, ili idemo na nove izbore”, rekao je Kosor novinarima u Hrvatskom saboru, nakon što je jutros odgođena sjednica saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije, čiji je član, a koja je trebala utvrditi prijedlog razrješenja ravnatelja HRT-a Gorana Radmana i imenovanja vršitelja dužnosti.
Kosor kaže da ne zna zašto je sjednica odgođena, da to treba pitati predsjednika Odbora, Andriju Mikulića (HDZ), dodavši da ga ljuti “takav način rada”.

 “Ovakav način rada, i saborskih odbora i funkcioniranja Vlade u cjelini, više, što se mene tiče, nema nikakvog smisla. Mislim da građani ovo više ne razumiju i ne podržavaju. Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore”, izjavio je Kosor.
Predsjednik HSLS-a tvrdi da je u vladajućoj koaliciji puno problema, da bi “mogao dva dana pričati” o njima.
 Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta ne funkcionira, kao što vidimo Vlada ne funkcionira, Sabor raspravlja o dokumentima iz 2014., ponavljam – ili neka se svi resetiraju ili idemo na nove izbore, istaknuo je Kosor.

Komentiraj