Damir Martin bez polufinala u Luzernu

Autor:

09.04.2022., Jarun, Zagreb - Veslacki savez Zagreba i Hrvatski veslacki savez i VK Croatia organiziraju 38. Medjunarodnu regatu Croatia Open 2022. koja se odrzava 09. i 10.04.2022. na regatnoj stazi Jarun. Utrka samac, Damir Martin. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski veslač Damir Martin nije se uspio plasirati u polufinale samaca na posljednjoj ovogodišnjoj regati Svjetskog kupa u Luzernu, on je u svojoj četvrtfinalnoj skupini zauzeo četvrto mjesto.

Martinu, kojemu je ovo bilo prvo međunarodno natjecanje nakon Olimpijskih igara u Tokiju u kolovozu prošle godine gdje je osvojio broncu, polufinale je pobjeglo za samo tri stotinke, koliko je od njega brži bio Mađar Mate Bacskai.

Martin je u četvrtfinalu ostvario rezultat od 6:56.63 minuta, što je za preko 20 sekundi brže od vremena koje je ostvario u jutarnjim kvalifikacijama.

Ranije u petak su plasman u finale dvojaca osigurale sestre Ivana i Josipa Jurković u u disciplini dvojac bez kormilara, dok su braća Martin i Valent Sinković osigurali polufinale dvojaca na pariće.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.